Van Start

Na een korte zomerstop staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. Kort laat zich uitleggen door het feit dat er voor de trainingsgroepen, ivm de Covid blokkades, ruimte was geschapen om buiten of binnen nog in de oorspronkelijke zomerstop door te trainen. Nu zijn alle pijlen gericht op het seizoen ‘21-’22 welke op 23 augustus van start zal gaan. Vanaf die datum trappen de competitie spelende teams af met hun training ter voorbereiding op de competitie die naar we allen hopen in de 2e helft van september zal mogen starten.

Jeugdplan
Op basis van ervaring-rapportages wordt er momenteel gewerkt aan het aanpassen van de Jeugdtraining waarbij de OFO elementen (Leerlijn, Begeleiding, Beleving) worden vastgehouden. Zo zullen trainingsduur en -momenten, Trainers-begeleiding, Thema-trainingen en Clinics ingevuld worden door de Technische Commissie maar voor de “Beleving” ook door de Activiteitencommissie.

Werken aan mooie vooruitzichten
Dit seizoen werken we ook aan mooie komende evenementen. Natuurlijk is daar het Kersenfeest dat we het komende jaar samen met de Winkeliersvereniging eindelijk hopen te mogen/kunnen organiseren. Ook fantastisch is het dat de Volleybalverenigingen van Lingewaard de “Host” mogen zijn van het deelnemende land Puerto Rico bij het WK2022 dames welke in Nederland en Polen gespeeld gaat worden.
Voor de langere termijn zijn we ism Walburgen Beweegt aan het werk om de Beachvelden structureel te kunnen inzetten voor liefhebbers en vereniging.

Deel dit artikel!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp
Deel via Email