Update Coronamaatregelen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]We zagen het al een beetje aankomen, het gaat niet goed met de Corona-ontwikkelingen in Nederland. Gisteravond heeft het kabinet dan ook nieuwe maatregelen afgekondigd. Deze maatregelen hebben direct effect op onze vereniging.

Via deze nieuwsbrief zetten we de maatregelen die onze vereniging raken op een rij:

  • Alle competitiewedstrijden, zowel voor ABC-jeugd, de mini’s (CMV-toernooien) als seniorenteams zijn stilgelegd. Vooralsnog is dit voor een periode van vier weken. Als het kabinet dit nodig acht, zal dit langer zijn.
  • Met ingang van vandaag leggen we de trainingen voor de senioren teams (zowel competitiespelende teams, als de recreanten) stil.
    Vooralsnog is dit voor een periode van vier weken. Als het kabinet dit nodig acht, zal dit langer zijn.
  • De trainingen voor de jeugdteams mogen wel doorgaan. De kleedkamers/douches zijn niet te gebruiken. We zijn in overleg met de sporthalbeheerder, hoe we dit het beste met elkaar vorm kunnen geven. Mogelijk dat dit leidt tot aanpassingen in trainingstijden (bijvoorbeeld door bundeling van jeugdtrainingen naar 1 of 2 avonden . Volgende week is het herfstvakantie en zijn er geen jeugdtrainingen. Voor het einde van de herfstvakantie laten we weten hoe de jeugdtraingen na de vakantie doorgaan. De trainingen die voor a.s. vrijdag zijn gepland, gaan zonder tegenbericht gewoon door.

We begrijpen dat deze boodschap voor velen erg teleurstellend is. Ook wij hadden graag gezien dat we door konden gaan met onze sport, maar dan wel verantwoord als het gaat om de gezondheid van onze leden en die van onze gasten. Dat is nu helaas niet het geval.

Hopelijk slaan we het virus snel weer plat en staan we weer snel in de sporthal.

Voor nu, blijf gezond.

Bestuur Tweestroom
Anthoinet, Chris, Gerard, Milou, Robbert, Ruth, Tessa, Lianne[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel dit artikel!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp
Deel via Email