Tweestroom D1 wint met 3-2 van Atalante D1

𝕕𝕣𝕚𝕖 𝕦𝕚𝕥 𝕕𝕣𝕚𝕖! 🧡
Gisteravond was het tijd voor een late uit-wedstrijd bij Atalante in Horssen, voor onze wedstrijd werd een vijfsetter gespeeld dus het eerste fluitsignaal klonk pas om 21.45, gelukkig kon dat de pret niet drukken.
Het werd de avond van de ruime achterstanden en de inhaalslagen die niemand meer had zien aan komen. In set 1 komt Atalante op setpoint bij 24-19, we hadden in ons hoofd al een streep gezet door setwinst maar gingen voor een goed gevoel voor het begin van de tweede set. Wat niemand voor mogelijk hield was dat we onder leiding van de service van @yvonnekrstn de set nog naar ons toe konden trekken. (24-19 achter) Setwinst voelde nog nooit zo goed.
In set 2 en 3 konden we dat goede gevoel helaas niet doortrekken en keken we door een aantal goede servicereeksen van Atalante tegen flinke achterstanden aan.
Set 4 begonnen we dan ook met het idee dat we alles op alles zouden zetten om er een 5e set uit te slepen, dat kon helaas niet voorkomen dat Atalante op matchpoint kwam. Deze keer was het @nickyyy.k die koelbloedig genoeg bleef om met veel druk te serveren wat maakte dat het matchpoint omgezet kon worden naar setpoint en setwinst voor ons.
Op naar set 5; of het Atalante was die de koppies liet hangen of wij die nog een extra stapje deden maar met 15-6 was de winst van de 5e set en dus van de wedstrijd voor ons.

Wat niemand voor mogelijk hield is tot nu toe wel het geval; wij zijn ongeslagen in de 1e klasse!
Volgende week donderdag ontvangen we VoCASA D6 om 20.00 in Walburgen; alle support is welkom!

#wijstaanbovenaan #opdepunten #koelbloedig #opgewondestandje #diecoach #onzedanhe #geefnooitop #vingersopgegeten #bloeddruk160 #TweestroomD1 #Wedocare #studioAnnique #Rikkenmontage

Deel dit artikel!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp
Deel via Email