Nieuwsbrief augustus

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Welkom op ons nieuwe platform!

Om sneller te kunnen berichten over de nieuwtjes binnen onze vereniging gaan we werken met digitale nieuwsbrieven. Zorg dus dat wij altijd het juiste email adres van je hebben.

Ook dit seizoen hebben we onze websites weer een nieuw jasje gegeven. Kijk regelmatig op de site voor de laatste nieuwtjes i.v.m. het nieuwe seizoen.

 

Op zaterdag 9 september hebben we een primeur binnen de vereniging. De volleybal afdeling gaat het competitieseizoen met een SeizoensOpeningdag starten. Op deze dag zullen/kunnen er vanaf 10.00 uur van allerlei activiteiten door de teams/trainingsgroepen in sportkantine of sporthal georgani-seerd worden. Denk als (nieuw) team aan kennismaken/ bijkletsen, het spelen van een oefenpartijtje, de laatste spelregelwijzigingen in spelregelcafé oppikken, teamfoto voor de site maken…..etc.

Teams/trainingsgroepen organiseren hun activiteit zelf en geven hun plannen door naar jctweestroom@gmail.com zodat zaal-/kantineruimte afgestemd kan worden.

 

Start trainingen

De trainingen voor het nieuwe seizoen starten voor de competitie-teams senioren en aspiranten op maandag 14 augustus. De Recreanten, Mini’s en Gymnastiek gaan na de Gendtse kermis van start. Voor de Mini’s is dat vrijdag 1 september. Voor de Recreanten en Gymnastiek dinsdag 5 september. Het trainingsschema is te vinden op onze site.

Veel plezier dit nieuwe seizoen en we zien je natuurlijk op de openingsdag 9 september 2017

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel dit artikel!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp
Deel via Email