MC1 van de Tweestroom van bijzondere klasse in klassement

De meiden C1 van de Tweestroom zijn al weken op stoom in de competitie. Hoewel de eerste wedstrijd op 17 september nog een nipt verlies tegen Trivos (2-3) was volgde daarna de zegereeks. Ikaros bood goed weerstand maar Tweestroom was duidelijk de bovenliggende partij. Met een 3-2 was de overwinning voor de meiden uit Gendt.

Vervolgens volgde een 4-0 overwinning tegen VoCASA en Kidang. Helaas ging de returnwedstrijd tegen Ikaros verloren. De weerstand van Ikaros was te groot en het verzet van Tweestroom te zwak.

Toch hadden Sophie, Britt, Lieke, Fien, Annemijn, Merle, Luna, Merel en Alycke al weken duidelijk het betere van het spel. Tegen Pegasus pakten de meiden de draad weer op. Pegasus kon onvoldoende weerwerk bieden. Zonder al te veel weerstand konden de meiden de punten maken. Tegen VoCASA werd ondertussen aan een systeem gewerkt waar ze in de toekomst profijt van zullen hebben. Het ging niet ten koste van de punten. Afgelopen zaterdag was Kidang de tegenstander. Ook nu was er weer winst voor Tweestroom. Ondanks een nipt verlies in de derde set kwam de overwinning geen moment in gevaar (3-1). Met een grote glimlach op de gezicht zal op 3 december Pegasus  tegemoet getreden worden. Bij winst zal in de laatste wedstrijd waarschijnlijk de competitie beslist worden. Dan is Trivos opnieuw de tegenstander die ook nog meedoet voor plaats 1. Tweeeeestroom!!!!!! 

Deel dit artikel!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp
Deel via Email