In Memoriam

[vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”840″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

In Memoriam, Gerard Bakker

Donderdag 22 oktober 2020 bereikte ons het intens verdrietige bericht dat ons mede-bestuurslid Gerard Bakker is overleden.

Gerard was een volleybalfanaat en verenigingsmens pur sang. Al van begin jaren 60 heeft hij zich met hart en ziel ingezet voor onze sport bij HVC, BO’05 en later Tweestroom. In eerste instantie als speler en daarna ook als trainer van de dinsdagavondrecreanten, als scheidsrechter en als bestuurslid.

Naast het fluiten, zowel bij Tweestroom, als ook bij VOCASA-Nijmegen en voor het district, was Gerard ook Scheidsrechtercoördinator. Hij zorgde ervoor dat er voor elke wedstrijd een scheidsrechter beschikbaar was. In 2016 is Gerard door de NeVoBo gehuldigd voor zijn 40 jaar lange inzet als scheidsrechter.

Binnen het bestuur is Gerard altijd een drijvende kracht geweest achter onze PR-activiteiten. Met speculaaspoppen in de hand, maakte hij zijn jaarlijkse ronde langs onze adverteerders, waardoor ons clubblad gedrukt kon worden. Ook verzorgde hij de wekelijkse persberichten in het Gemeentenieuws en was hij de motor achter “Tanken voor Tweestroom”. De laatste jaren vertegenwoordigde Gerard onze vereniging in menige regionale overleggen en de Gemeentelijke ondersteunende sportoverleggen.

Naast het enorme werk wat Gerard voor Tweestroom verrichtte, gaan we vooral een heel zorgzaam en attent mens en verenigingsvriend missen. Gerard vroeg altijd even hoe het met je ging en je kon altijd een persoonlijk bericht verwachten op je verjaardag.

We gaan je missen Gerard, rust zacht!

 

Bestuur TweestroomSV[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel dit artikel!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp
Deel via Email