Grote Clubactie 2020

[vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”705″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Beste lotenverkopers

Op zaterdag 19 september is de Grote Clubactie gestart. Tweestroom doet dit jaar ook weer mee en wij wille natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Anders dan andere jaren zullen we de verkoop van loten online organiseren.

Ons doel dit jaar is om met de lotenverkoop te investeren in de jeugdopleiding.

Een lot kost €3,00 en van de opbrengst gaat maar liefst 80% (€2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenverkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van €100.000,-!

 

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met de online verkoop van loten (papieren boekjes op aanvraag).

Online: Op deze pagina vind je de verkooppagina van Tweestroom. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

 

Verkoopboekjes: Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje op de achterkant.

 

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn! Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
  • Gebruik je het verkoopboekje? Vraag kopers dan zoveel mogelijk online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

 

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Stop hem dan in de brievenbus in de sporthal (in het scheidsrechters-hok) vòòr 20 november. Wil je meer verkopen? Via info@tweestroomsv.nl kan je een nieuw boekje aanvragen.

 

De 20-loten-waardebon is dit jaar nog leuker!

Heb jij al 20 loten of meer verkocht dan ontvang je een 20-loten-waardebon. Met de waardebon krijg jij flinke korting op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit.

 

Nieuwsgierig wat er allemaal op de waardebon staat? Alle gave acties en kortingen die jij verdient wanneer je 20 loten of meer hebt verkocht kun je hier bekijken.

 

Tip!

Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2019 is de aanleg van een tweede beachvolleybalveld op Sportpark Walburgen.

 

Nog een tipje van de sluier…

Net als vorig jaar zullen we ook nu weer het best verkopende team van Tweestroom extra in de watten leggen. En natuurlijk hebben we ook een fraaie prijs voor het best verkopende jeugd- en volwassen lid van Tweestroom. Hoe? Dat houden we nog even geheim…

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel dit artikel!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp
Deel via Email