Donderdag 3 oktober, een succesvolle competitieavond voor Tweestroom

Vijf teams speelden uit en vier kwamen met een overwinning terug naar Gendt. Dames 1 speelde in Arnhem tegen AETOS. Ze kregen in de 1e set nog behoorlijk tegenstand (23-25), maar de volgende sets werden met ruime afstand gewonnen (16-25, 16-25, 9-25) en zo konden de 5 punten mee naar huis. Heren 1 speelde in Nijmegen tegen VoCASA. Deze wedstrijd had hetzelfde verloop als bij de dames met het enige verschil dat nu de tegenstander de 1e set won (25-23). De volgende 2 werden met ruime cijfers verschil gewonnen (11-25, 12-25). In de 4e set kwam de thuisploeg nog aardig dichtbij maar met 21-25 resultaat waren de 1e 4 punten binnen. Dames 2 en Dames 4 maakte er beide een spannende avond van. Door de eerste 2 sets te verliezen, maar de daarop volgende 2 te winnen, zodat er een 5e en beslissende set aan te pas moest komen. Dames 4 in Malden maakte dit met (10-15) af. Dames 2 bij VoCASA moest heel ver gaan en pas bij 16-18 was het beslist. Beide teams keerden met 3 punten huiswaarts. Het nieuwe dames 5 speelde tegen Pegasus uit en pakte brutaal de 1e set 24-26. De 2e en 3e set was de wil er wel maar  het lukte niet.(25-10, 25-12). In de 4e set werd het nog spannend. Na op ruime achterstand te zijn gezet kwamen de dames steeds dichterbij. Helaas net te kort voor een 5e set. 25-21.

De mini’s speelden in hun toernooi allemaal drie wedstrijden. M6-1 won er twee. De andere vier teams wonnen er één.