3-2 winst D1!

π•–π•Ÿ 𝕕𝕠𝕠𝕣𝕣𝕣𝕣𝕣…

Trivos D4 kwam gisteravond bij ons op bezoek voor alweer de 5e wedstrijd uit de competitie. We hadden niet zoveel te verliezen want dat hadden we tenslotte vorige week al gedaan, zonder al te veel druk begonnen we dus aan de wedstrijd.
We kwamen helaas al snel op een ruime achterstand (1-7) maar wisten dit net op tijd om te buigen. We speelden 2 sets mooi spel met servicedruk en mooie aanvallen. In set 3 lieten we de teugels wat vieren en Trivos kwam wat beter in de wedstrijd, onze passing ging wat minder en we hadden teveel aanvalspogingen nodig om te kunnen scoren. Trivos kwam dan ook langszij en zo stond er 2-2 op het scorebord.
Een vijfde set stond ons te wachten; ook daarin kwamen de Trivos-vrouwen op voorsprong en waren zij het die de stand als eerst op 8 punten brachten. We besloten dat het toch echt moest gaan gebeuren en met een paar mooie aanvallen en servicebeurten kwamen we β€˜erop en erover’ en lukte het ons om de vijfde set en dus de winst in de wedstrijd binnen te slepen!πŸ”₯

#tweestroomD1 #vliegmdrin #gekkeposewel #fireball #nekkiedan #volgendeweekvrij #mooistespelletje #puntentellenvoorGJ #wedocare #Rikkenmontage #studioAnnique