MC 2 van Tweestroom op geheel eigen wijze bovenaan in klassement

Bij de meiden C2 staat het klassement nagenoeg vast. Sofie, Iris, Maud, Noa, Luna, Evy, Elin en Yanée hadden vorige week bijna voor een stunt gezorgd. Trivos was op bezoek in Gendt en had duidelijk het betere van het spel in de eerste set. In de tweede set gebeurde er iets bijzonders. Er was rust en concentratie. De ballen waren op maat. Het spel ging op en neer waarbij de punten eerlijk werden verdeeld. Dan stond Trivos voor en dan Tweestroom. De tegenstander werd zenuwachtig en vroeg voor het eerste een time-out aan. Er werd gewisseld voor goede services. Tweestroom dwong respect af en dat voelde de meiden in het oranje goed aan. Bij 23-23 weer een time-out. Zou het vandaag lukken? Een goede opslag van Trivos kon net niet goed genoeg verwerkt worden. Als het dan even tegenzit is het snel 25-23. Toch heel dichtbij de eerst setwinst. Trivos bleef daarna overdonderd worden door de yell. Hoewel Tweestroom goede punten bleef maken was setwinst ver weg. Toch stapte ze als morele winnaar van het veld.

Afgelopen zaterdag waren de decibellen van de yell tegen Ikaros in Groesbeek weer ver over het maximum. De punten volgden echter onvoldoende zodat het wachten is op de volgende kans.

Wanneer de meiden C2 de spelvreugde vasthouden en de ballen iets beter geplaatst krijgen zal setwinst vanzelf gaan komen. Tot die tijd (en ook daarna) zal “sinas-biertje-7up” door de hal(len) blijven galmen. In het decibellenklassement staat Tweestroom echter nog onbedreigd bovenaan. TWEEEEESTROOM!!! 

Deel dit artikel!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp
Deel via Email