Let op! Wanneer je camera of microfoon niet uitstaat, en de vergadering gaat van start, zijn wij genoodzaakt om je uit de vergadering te ‘halen’. Dit omdat het anders de ALV uitzending kan verstoren. Ook vragen we je geen andere dingen dan alleen relevante ALV vragen te stellen in de chat, zo houden we het voor elkaar overzichtelijk.

Anders dan andere jaren vindt de Algemene Ledenvergadering 2020 online plaats. Lees deze pagina goed door voor alle informatie rondom de vergadering!

Om deel te kunnen nemen aan de vergadering dien je het formulier in te vullen. Dit kan tot 24 uur voor de ALV.

De ALV zal plaatsvinden via Microsoft Teams. 30 minuten voor de vergadering van start gaat ontvang je via het opgegeven email adres een link naar deze pagina. Wanneer je het volgende scherm krijgt kies je voor ‘Doorgaan in deze browser’ of wanneer je de Teams app hebt voor ‘Uw teams-app openen’.

In het volgende scherm vul je je voor en achternaam in. Ook vragen we je camera en microfoon uit te schakelen. Wanneer er vragen zijn die gesteld dienen te worden aan het bestuur kan dit via de chat die tevens zichtbaar is in deze omgeving.

Klik op het tekst icoontje om de chat te openen. Graag alleen vragen in deze chat sturen en geen andere dingen, zo houden we het voor elkaar overzichtelijk 🙂